Verbouw Postillion Hotel, Deventer

/, Verbouw/Verbouw Postillion Hotel, Deventer
Verbouw Postillion Hotel, Deventer2016-12-14T10:50:02+00:00

Project Description

Verbouw Postillion Hotel, Deventer

De verbouw en uitbreiding van Postillion Deventer was een bijzonder project met een extreem korte bouwtijd en een hotel die grotendeels in bedrijf bleef.
Op 20 december 2012 kregen wij opdracht voor het bouwkundige deel waarbij wij direct na de kerstvakantie zijn gestart. De werkvoorbereiding en het tekenwerk van de staalconstructie en de aluminium gevelkozijnen waren al voor de kerstdagen opgestart. Vanaf week 2 is in zeven weken tijd een enorme inspanning geleverd om het project eind februari op te kunnen leveren.

Aan de voorzijde is ten behoeve van de entree een uitbreiding gerealiseerd van ruim 200 m2 in twee bouwlagen. De nieuwe entree met tourniquet en veel glas en aluminium is een kenmerkende eyecatcher van Postillion. In de achtergevel, die op het zuiden ligt, zijn diverse nieuwe gevelkozijnen aangebracht voor meer lichtinval. Verder zijn nagenoeg alle algemene binnenruimtes aangepakt en is deels ook de indeling gewijzigd. De afbouw en inrichting is uitgevoerd onder verantwoording van Retail Lab en geeft het hotel een compleet nieuwe uitstraling.

Op 5 maart 2013 is het Postillion Hotel in Deventer heropend. Klik hier voor een impressie.

Opdrachtgever: Postillion Hotels
Architect:
Plaats: Deventer
Bouwtijd: Opgeleverd : Maart 2013