Specialist in sportaccommodaties

Haafkes is een gerenommeerde utiliteitsbouwer, met een specialisme in de sector sport en recreatie. Met gestandaardiseerde concepten voor zowel geïsoleerde als ongeïsoleerde sportaccommodaties, maar ook met maatwerkoplossingen, bieden wij voor ieder sportvraagstuk een passende oplossing.

Toekomstgerichte accommodaties voor een optimale sportbeleving!

Gymzaal Haafkes Fit Concept

Haafkes Fit Concept
Impressie HFC1 (gymzaal). Binnen ons concept bieden wij ook een HFC2 (sportzaal) en HFC3 (sporthal).

Conceptbouw voor gymzalen en sporthallen (HFC)

Veel sportaccommodaties voldoen niet langer aan de eisen en wensen van de moderne sporter. Daar komt bij dat veel gym- en sportzalen op de verkeerde plek staan omdat steden en wijken veranderd zijn. Er moet dus wat gebeuren.

Met het Haafkes Fit Concept (HFC) bieden wij de oplossing. Hét concept voor een voordelige en hoogwaardige gym- of sportzaal, die voldoet aan alle voorschriften en sporttechnische eisen.

LEES VERDER

Modulaire gymzalen, sporthallen en overkappingen (SMC2)

Op het gebied van ongeïsoleerde sportaccommodaties werken wij samen met het bedrijf SMC2 uit Frankrijk. SMC2 is de bedenker en ontwerper van duurzame accommodaties volgens een vast en bewezen concept. De productrange binnen dit concept varieert van overkappingen van een sportveld tot volwaardige sportcomplexen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Multifunctionele sporthal, modulair en verplaatsbaar

Multifunctionele sporthal
Modulaire sporthal, van 50 tot 15.000 m².

Sportveld overkapping, transparant membraam

Sportveld overkapping
Modulaire overkapping, van 50 tot meer dan 10.000 m².

LEES VERDER

Sportaccommodaties op maat

Niet alle wensen zijn binnen het Haafkes Fit Concept (HFC) of SMC2-concept te realiseren. Veelal komt het nog aan op maatwerk. Ook daarmee helpen wij u graag. Van manege tot zwembad en van tennishal tot multifunctioneel sportcomplex. Daarbij ontzorgen wij u desgewenst van ontwerp tot en met oplevering en het meerjaren onderhoud.

Lees verder

Haafkes officieel bedrijfspartner Vereniging Sport & Gemeenten

Omdat wij ons continu willen blijven ontwikkelen, op de hoogte willen zijn van de laatste informatie op sportgebied en uiteraard onze eigen kennis en expertise willen delen, is Haafkes officieel bedrijfspartner van Vereniging Sport & Gemeenten.

Vereniging Sport en Gemeenten is een landelijke organisatie en ondersteunt gemeenten bij de integrale vormgeving, ontwikkeling en uitvoering van sportbeleid en accommodatievraagstukken.

Download onze folder

Samen de beste keuze maken

Wij bouwen veel mooie projecten binnen de overheidssector. Uit deze ervaring weten wij dat politieke invloed en het genereren van draagvlak bij verschillende belanghebbenden essentieel is. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers in dit proces. Een goede fundering is namelijk de basis van een geslaagd eindresultaat!

In onze folder vindt u uitgebreide informatie over onze unieke aanpak! 

Neem gerust contact op!

Maak vrijblijvend een afspraak
Wij begrijpen dat u wellicht meer vragen heeft over welke maatwerkoplossing voor u van toepassing is. In een gesprek kunnen wij u een helder inzicht geven over de mogelijkheden. Bel om een afspraak te maken naar: