De sport en recreatiespecialist

Haafkes biedt de beste maatwerkoplossing voor elke vraag op het gebied van sportaccommodaties. Hoe? Doordat wij weten waar we over praten en wij samen met de opdrachtgever kijken naar het complete wensenpakket en hier bewust vooraf veel tijd in steken. Of het nu gaat om een gym- of sportzaal, sportveldoverkapping, zwembad, manege of multifunctionele sportaccommodatie:

Toekomstgerichte accommodaties voor een optimale sportbeleving!

Extra winst op de lange termijn

Vanaf het eerste ontwerp gaan wij voor een optimaal rendement op de lange termijn. Wij kijken vooruit bij de keuze van materialen en duurzame installaties waardoor de onderhouds- en exploitatiekosten laag blijven. Ook bieden wij meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP), zodat onze opdrachtgevers weten waar ze, ook op de lange termijn, aan toe zijn.

Uw nieuwe gym- of sportzaal: wij hebben hem al ontwikkeld

Het gebruik van gym- en sportzalen is de afgelopen decennia enorm veranderd. Veel sportaccommodaties hebben een nieuw multifunctioneel karakter gekregen. Bovendien voldoen ze niet langer aan de eisen en wensen van de moderne sporters. Daar komt bij dat sommige gym- en sportzalen op de verkeerde plek staan. Er moet dus wat gebeuren.

Haafkes Fit Concept
Met het Haafkes Fit Concept bieden wij een oplossing. Hét concept voor een voordelige en hoogwaardige maatwerk gym- of sportzaal, die voldoet aan alle normen en sporttechnische eisen.

Lees verder

Een transparante voorbereiding en vlot bouwproces

Binnen de geldende regels wordt Haafkes meestal via een aanbesteding op competentie geselecteerd. Dit maakt de weg vrij voor een integrale aanpak in een bouwteam. De voordelen van deze samenwerkingsvorm voor de opdrachtgever zijn transparantie en een heldere budgetbewaking. Verrassingen of gedwongen keuzes halverwege worden hiermee voorkomen. Wij zoeken in het bouwproces naar zoveel mogelijk toegevoegde waarde voor u en een samenwerking met regionale partners.

Haafkes officieel bedrijfspartner Vereniging Sport & Gemeenten

Omdat wij ons continu willen blijven ontwikkelen, op de hoogte willen zijn van de laatste informatie op sportgebied en uiteraard onze eigen kennis en expertise willen delen, is Haafkes officieel bedrijfspartner van Vereniging Sport & Gemeenten.

Vereniging Sport en Gemeenten is een landelijke organisatie en ondersteunt gemeenten bij de integrale vormgeving, ontwikkeling en uitvoering van sportbeleid en accommodatievraagstukken.

Unieke constructies met half transparant textiel membraan

Veel sport- en speelvelden liggen buiten, blootgesteld aan de weersomstandigheden die het gebruik vaak sterk reduceren. Haafkes bouwt unieke constructies voor sport- en recreatieve accommodaties in heel Nederland, voor iedere functie een eigen oplossing. Deze sportoplossingen bestaan uit een relatief lichte constructie met daarover een half-transparant dak en wand gemaakt van een zogenaamd ‘textiele membraan’. De constructie is van duurzaam hout, maar is ook mogelijk in staal.

Gesloten hallen
Modulair van 50 tot 15.000 m².

Overkappingen
De overkappingen zijn modulair van 50 tot zelfs meer dan 10.000 m².

Lees verder
Download onze folder

Samen de beste keuze maken

Wij bouwen veel mooie projecten binnen de overheidssector. Uit deze ervaring weten wij dat politieke invloed en het genereren van draagvlak bij verschillende belanghebbenden essentieel is. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers in dit proces. Een goede fundering is namelijk de basis van een geslaagd eindresultaat!

In onze folder vindt u uitgebreide informatie over onze unieke aanpak! 

Neem gerust contact op!

Maak vrijblijvend een afspraak
Wij begrijpen dat u wellicht meer vragen heeft over welke maatwerkoplossing voor u van toepassing is. In een gesprek kunnen wij u een helder inzicht geven over de mogelijkheden. Bel om een afspraak te maken naar:


Tim Haafkes

Bel: 06 83 57 79 19
of stuur een e-mail


Fons Haafkes

Bel: 06 53 67 81 77
of stuur een e-mail