Brandveiligheid

In een kamerbrief heeft de minister van Volkgezondheid, Welzijn en Sport aangegeven dat bestuurders van zorginstellingen primair verantwoordelijk worden gehouden om de brandveiligheid bij zijn/haar instelling op orde te brengen en te houden. VWS zal hiervoor een Roadmap bieden, maar hoe weet u tot die tijd en nadien of u aan alle eisen voldoet? Als reactie daarop wordt gewacht op de inspecties van de overheid. Het gevolg daarvan kan zijn dat de bestuurder onaangenaam verrast wordt met de mededeling dat het gebouw niet (meer) voldoet en daardoor onmiddellijk onder tijdsdruk wordt gezet. Maatregelen kunnen al van toepassing zijn bij gebouwen die nog maar enkele jaren oud zijn.

Alle expertises in één hand

Wij hebben adviseurs voor elk deelgebied binnen de brandveiligheid. Wij inspecteren, analyseren, adviseren, voeren uit en certificeren. Dit alles in nauw overleg met het bevoegd gezag. Wij coördineren de uitvoering van alle disciplines. Alleen indien nodig, schakelen we adviseurs in. Door onze werkwijze hebt u geen onnodige kosten. Integendeel: efficiënt, adequaat en gegarandeerd veilig.

Meer informatie?

Vraag onze informatieflyer aan of neem contact op met onze specialist Peter Meerman, mobiel te bereiken op: 06-51 61 93 84 of stuur een e-mail.