Onze vakmensen

Wij zijn trots op onze vakmensen die onze kwaliteitsstandaard hoog houden. Haafkes heeft 90 medewerkers in dienst en 40 werkzaam uit de flexibele schil. De gemiddelde duur van het dienstverband voor de metselaars, timmerlieden en de medewerkers in de werkplaatsen is ruim zestien jaar! Vakmanschap in huis, daar is geen twijfel over mogelijk.

Onze mensen aan het woord

Bij Haafkes hebben we veel disciplines en vakmensen die met passie over hun werk vertellen.

Peter Meerman
Peter MeermanDirecteur Haafkes Veldwachter
Haafkes Veldwachter realiseert naast nieuwbouw ook diverse verbouw- en renovatieprojecten. Er is veel vraag naar het verduurzamen van woningen en gebouwen. Dat is een positieve zaak. Als aannemer moet je daar ook in meegaan; in de toekomst kom je er niet meer onderuit.
Ugur Akdemir
Ugur AkdemirAdjunct-directeur
Als adjunct directeur van de afdeling grootbouw, ben ik verantwoordelijk voor de processen van uitdagende, complexe projecten in de utiliteitsbouw die Haafkes graag voor haar rekening neemt. Het is mooi om te zien hoe ons vakkundige team op elkaar is ingespeeld.
Harold Roescher
Harold RoescherProjectbegeleider
Op mijn 16e begon ik als leerling timmerman bij Haafkes. Ik heb de kans gekregen om me verder te ontwikkelen tot projectbegeleider van de afdeling verbouw, onderhoud en service. In mijn huidige functie maak ik nog dagelijks gebruik van deze kennis en ervaring en sta ik bekend om mijn heldere en concrete communicatie.
Sandra Smale
Sandra SmaleManagementassistent
Als managementassistent ben ik de rechterhand van Fons en Lucas, maar eigenlijk ben ik er voor iedereen. Voor mijn deskundigheid en kennis van het familiebedrijf weten collega’s me altijd te vinden. Door de vele uitdagingen werk ik na bijna 20 jaar nog steeds met veel plezier bij Haafkes.
Erik Boerrigter
Erik BoerrigterAdjunct-directeur
Bij Haafkes werken wij nauw samen met de opdrachtgever. We stellen altijd een gezamenlijk doel. Dit doel bereiken we door heldere communicatie, duidelijke afspraken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Gezamenlijk behaalde successen zorgen voor trots en teamflow.
Harry Bomers
Harry BomersUitvoerder
Als uitvoerder heb ik de leiding op de bouwplaats. Elke ochtend neem ik samen met de medewerkers van Haafkes, alle onderaannemers en leveranciers de Lean-planning door en weet iedereen precies wat er die dag moet gebeuren. Het leukste is: geen dag is hetzelfde en het is fantastisch om met zoveel verschillende mensen een bouw te maken.
Bram Ehren
Bram EhrenVoorman/timmerman
Mijn rol als voorman is niet alleen uitvoerend, maar ook adviserend. Door die combinatie ben ik in staat mijn vakkennis over te dragen en heb ik veel succesvolle projecten opgeleverd. Het veelvuldig contact met de klant is belangrijk. Daar hecht ik dan ook veel waarde aan.
Els Kosterbok
Els KosterbokAdministratief medewerkster
Dit jaar ben ik 35 jaar in dienst bij Haafkes. Ik heb dus ontzettend veel zien veranderen. In 1981 begon ik in het voormalig kantoorpand aan de Schoolstraat en waren er nog geen computers, alles moest dus handmatig. Tegenwoordig weten we niet beter dan dat alles digitaal gaat.
Harry Beekman
Harry BeekmanMetselaar
Haafkes Veldwachter, de vestiging in Deventer, staat bekend om haar vele restauratieprojecten. In de oude handelssteden Deventer en Zutphen, met hun vele monumentale panden, gaat mijn ervaring niet verloren. Al mijn collega’s in Deventer zijn hier speciaal voor opgeleid. Oude ambachten mogen niet verloren gaan.
Marco Pluimers
Marco PluimersUitvoerder
Het is elke keer weer een unieke kans om als uitvoerder op bouwprojecten leiding te geven, waarbij strenge regels gelden omtrent veiligheid en hygiëne. Door mijn ervaring in de complexe bouw, weet ik als geen ander hoe ik op situaties moet reageren.
Wim Bouwhuis
Wim BouwhuisHoofd calculatie
Tijdens het calculeren van een bouwproject, staat kwaliteit bij mij op nummer 1. Wij hebben al jaren vaste partners en leveranciers. Ik weet dat we kwaliteit aanbieden en daarom zorg ik voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor de opdrachtgever.
Wouter Pluimers
Wouter PluimersVoorman
Als voorman heb ik de taak om zorg te dragen voor correcte en tijdige uitvoering van het werk op de bouw. Omdat ik zelf ook meewerk, kan ik risico’s tijdig signaleren en beheersen. Ik zorg voor een aangename en pro-actieve werksfeer op de bouwplaats.
Erik Wissink
Erik WissinkProjectleider + BIM-modelleur
Het toepassen van het Bouw Informatie Model (BIM) is een veelvoorkomende vraag van opdrachtgevers. Ik ben trots dat Haafkes een van de voorlopers is en het ook daadwerkelijk heeft ingevoerd. Wij zijn sterk in technisch uitdagende projecten, waarbij het werken in BIM onmisbaar is geworden.
Tom Walmink
Tom WalminkLeerling timmerman
”Van begin af aan ben ik betrokken geweest bij de renovatie en uitbreiding van Twickel College in Hengelo. Ik heb van alles mogen doen: ruwbouw- en afbouwtimmerwerk, maar ook betonwerk. Ik heb veel geleerd van mijn leermeester Erik Raanhuis.”
Engbert-Jan Bloemberg
Engbert-Jan BloembergTimmerman
Als timmerman bij de verbouw, onderhoud- en serviceafdeling, heb ik te maken met veel verschillende klanten en projecten. Die afwisseling zorgt ervoor dat mijn werk nooit saai wordt. Dienstbaar zijn is voor mij het allerbelangrijkste, alles draait om het ontzorgen van de klant.
Daniëlle Groothengel
Daniëlle GroothengelReceptioniste/SROI
Haafkes heeft mij de kans gegeven om mijn capaciteiten te benutten. Mijn werk als receptioniste voer ik nu al meerdere jaren met veel plezier uit. Ik hoop dit nog vele jaren te kunnen voortzetten.