Onze vakmensen

Wij zijn trots op onze vakmensen die onze kwaliteitsstandaard hoog houden. Haafkes heeft 90 medewerkers in dienst en 40 werkzaam uit de flexibele schil. De gemiddelde duur van het dienstverband voor de metselaars, timmerlieden en de medewerkers in de werkplaatsen is ruim zestien jaar! Vakmanschap in huis, daar is geen twijfel over mogelijk.

Onze mensen aan het woord

Bij Haafkes hebben we veel disciplines en vakmensen die met passie over hun werk vertellen.

Harry Bomers
Harry BomersUitvoerder
Als uitvoerder heb ik de leiding op de bouwplaats. Elke ochtend neem ik samen met de medewerkers van Haafkes, alle onderaannemers en leveranciers de Lean-planning door en weet iedereen precies wat er die dag moet gebeuren. Het leukste is: geen dag is hetzelfde en het is fantastisch om met zoveel verschillende mensen een bouw te maken.
Harold Roescher
Harold RoescherProjectbegeleider
Op mijn 16e begon ik als leerling timmerman bij Haafkes. Ik heb de kans gekregen om me verder te ontwikkelen tot projectbegeleider van de afdeling verbouw, onderhoud en service. In mijn huidige functie maak ik nog dagelijks gebruik van deze kennis en ervaring en sta ik bekend om mijn heldere en concrete communicatie.
Mareille Beunk
Mareille BeunkHR-adviseur
De Haafkes medewerker wordt gekenmerkt door zijn loyaliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor het vak. Ze werken graag in teamverband en de omgang met elkaar bij Haafkes wordt als prettig ervaren. Ik vind het dan ook erg fijn om hier als HR-adviseur te werken, waar de Twentse, nuchtere mentaliteit de boventoon voert!
Harry Beekman
Harry BeekmanMetselaar
Haafkes Veldwachter, de vestiging in Deventer, staat bekend om haar vele restauratieprojecten. In de oude handelssteden Deventer en Zutphen, met hun vele monumentale panden, gaat mijn ervaring niet verloren. Al mijn collega’s in Deventer zijn hier speciaal voor opgeleid. Oude ambachten mogen niet verloren gaan.
Sandra Smale
Sandra SmaleManagementassistent
Als managementassistent ben ik de rechterhand van Fons en Lucas, maar eigenlijk ben ik er voor iedereen. Voor mijn deskundigheid en kennis van het familiebedrijf weten collega’s me altijd te vinden. Door de vele uitdagingen werk ik na bijna 20 jaar nog steeds met veel plezier bij Haafkes.
Engbert-Jan Bloemberg
Engbert-Jan BloembergTimmerman
Als timmerman bij de verbouw, onderhoud- en serviceafdeling, heb ik te maken met veel verschillende klanten en projecten. Die afwisseling zorgt ervoor dat mijn werk nooit saai wordt. Dienstbaar zijn is voor mij het allerbelangrijkste, alles draait om het ontzorgen van de klant.
Wim Bouwhuis
Wim BouwhuisHoofd calculatie
Tijdens het calculeren van een bouwproject, staat kwaliteit bij mij op nummer 1. Wij hebben al jaren vaste partners en leveranciers. Ik weet dat we kwaliteit aanbieden en daarom zorg ik voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor de opdrachtgever.
Wouter Pluimers
Wouter PluimersVoorman
Als voorman heb ik de taak om zorg te dragen voor correcte en tijdige uitvoering van het werk op de bouw. Omdat ik zelf ook meewerk, kan ik risico’s tijdig signaleren en beheersen. Ik zorg voor een aangename en pro-actieve werksfeer op de bouwplaats.
Els Kosterbok
Els KosterbokAdministratief medewerkster
Dit jaar ben ik 40 jaar in dienst bij Haafkes. Ik heb dus ontzettend veel zien veranderen. In 1981 begon ik in het voormalig kantoorpand aan de Schoolstraat en waren er nog geen computers, alles moest dus handmatig. Tegenwoordig weten we niet beter dan dat alles digitaal gaat.
Erik Wissink
Erik WissinkProjectleider + BIM-modelleur
Het toepassen van het Bouw Informatie Model (BIM) is een veelvoorkomende vraag van opdrachtgevers. Ik ben trots dat Haafkes een van de voorlopers is en het ook daadwerkelijk heeft ingevoerd. Wij zijn sterk in technisch uitdagende projecten, waarbij het werken in BIM onmisbaar is geworden.
Daniëlle Groothengel
Daniëlle GroothengelReceptioniste/SROI
Haafkes heeft mij de kans gegeven om mijn capaciteiten te benutten. Mijn werk als receptioniste voer ik nu al meerdere jaren met veel plezier uit. Ik hoop dit nog vele jaren te kunnen voortzetten.