Project Description

Nieuwbouw paardenpension & revalidatiecentrum Stal Went, Eefde

Voor initiatiefneemster Marloes Went is er met de opening van haar stal een meisjesdroom in vervulling gegaan.
Mensen met een paard, maar zonder eigen ruimte, kunnen hun viervoeter hier kwijt, inclusief complete verzorging. Daarnaast is het een compleet revalidatiecentrum, waarvoor er een samenwerkingsverband is aangegaan met De Graafschap Dierenartsen en een paardenosteopaat. Uiteraard biedt het revalidatiecentrum de nodige faciliteiten; van aquatrainer tot een solarium.
Vanuit de kantine boven heeft men een mooi uitzicht over de ruimte en vooral een heel lichte binnenbak; het licht valt door de ramen die zowel in het dak zijn aangebracht als aan de buitenzijde.

Opdrachtgever: Marloes Went
Architect:
Plaats: Eefde
Bouwtijd: oktober 2012 – april 2013