Wij bouwen groots

Wij hebben jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw. Zo zijn we actief in de sport-, zorg- en recreatiesector, bouwen we scholen, kantoren, winkels en appartementen.

Bij utiliteitsbouw gaat het om grote projecten waar vertrouwen, plannen, goed calculeren en alle logistieke handelingen cruciaal zijn. Wij bouwen gebouwen om in te werken, te wonen en te fabriceren. Gebouwen voor commerciële dienstverlening, maar ook zorginstellingen en recreatievoorzieningen. Bij deze eenmalige werken is er vaak een hoge moeilijkheidsgraad. Wij nemen die uitdaging graag aan.

Faalkosten reduceren – grootbouw

BIM, SIM en Lean zijn tools tot procesverbeteringen, maar ook drie afzonderlijke succesfactoren en ze versterken elkaar enorm. Er is samenhang en onderlinge interactie. Waarom? Omdat de oorzaken van faalkosten niet in alle gevallen bij de uitvoering zitten, maar vaak in het traject voorafgaand daaraan. Juist BIM en SIM zijn tools die ingezet worden bij de werkvoorbereiding, die aangebracht worden daar waar de verzwakking zit. En dit alles met als doel faalkosten optimaal te reduceren.

< Hiernaast ziet u een overzicht van een aantal van onze specialismen.

Harry Bomers
Harry BomersUitvoerder
”Geen dag is hetzelfde en het is fantastisch om met zoveel verschillende mensen een bouw te maken.”
Lees meer

Gerelateerde Projecten