Sportaccommodaties op maat

Kiest u voor conceptbouw of voor een sportaccommodatie op maat? De klantwens staat centraal bij de realisatie van een nieuwe sportfaciliteit. Als niet alle belangrijke wensen binnen het Haafkes Fit Concept (HFC) of SMC2-concept mogelijk blijken, komt het dan bij nieuw te realiseren sportaccommodaties of renovatie aan op maatwerk. Ook daarmee helpen wij u graag. Van manege tot zwembad en van tennishal tot multifunctioneel sportcomplex. Daarbij ontzorgen wij u desgewenst van ontwerp tot en met oplevering en het meerjaren onderhoud.

Sportaccommodatie op maat: sportcomplex Nije Westermar, Burgum
Sportaccommodatie op maat: nieuwbouw / grootschalige renovatie Twentebad, Hengelo

Transparant bouwproces

Bij sportaccommodaties op maat wordt Haafkes veelal op competentie geselecteerd bij aanbestedingen. Dit maakt de weg vrij voor een integrale aanpak in bouwteamverband. De voordelen van deze samenwerkingsvorm voor de opdrachtgever zijn transparantie en een heldere budgetbewaking. Verrassingen of gedwongen keuzes worden hiermee voorkomen. Zo werken wij samen met u aan het meest optimale resultaat.

Maatwerk met transparantie en budgetbewaking

Onderhoud voor uw sportaccommodaties

Haafkes beschikt over een eigen Verbouw, Onderhoud & Service-afdeling. Reeds in de ontwerpfase stellen wij een meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) over de komende 10 tot 20 jaar voor u op. Ook de uitvoering hiervan verzorgen wij graag voor u.

Projecten op maat gemaakt

Gratis quickscan

Met een vrijblijvende en gratis quickscan stellen we samen vast aan welke eisen uw gym- of sportzaal moet voldoen. Op basis daarvan ontvangt u van ons binnen twee weken een raming van de totale kosten en doorlooptijd. Daar kunt u concreet mee verder!

Wilt u weten wat de mogelijkheden van het Haafkes Fit Concept voor u zijn? Neem contact op met Peter Meier.

Daag ons uit!

Wilt u meer weten?
Wij begrijpen dat u wellicht meer vragen hierover heeft. Bel of mail gerust even!

Sportaccommodaties op maat - Tim Haafkes


Tim Haafkes

Bel: 06 83 57 79 19
of stuur een e-mail

Sportaccommodaties op maat - Fons Haafkes


Fons Haafkes

Bel: 06 53 67 81 77
of stuur een e-mail

Sportaccommodaties op maat - Peter Meier


Peter Meier

Bel: 06 18 41 66 53
of stuur een e-mail


Wouter Visser

Bel: 06 20 24 59 30
of stuur een e-mail