Renovatie Sportzaal Stedeke, Diepenheim

/, Sport, Utiliteitsbouw/Renovatie Sportzaal Stedeke, Diepenheim
Renovatie Sportzaal Stedeke, Diepenheim2016-12-14T10:50:02+00:00

Project Description

Renovatie Sportzaal Stedeke, Diepenheim

Ongeveer vijfhonderd scholieren en sporters zijn wekelijks in Sportzaal Stedeke te vinden. Met een voldaan gevoel, hebben wij, in opdracht van de Gemeente Hof van Twente, de sportzaal aan de Dr. Quantstraat gerenoveerd.
Vrijdag 30 november 2012 is sporthal Stedeke in Diepenheim officieel geopend. Het bestuur van de Stichting is blij dat er weer gesport kan worden en is tevreden over de nieuwe zaal. De kantine is uitgebreid, er zijn nieuwe sanitaire voorzieningen gekomen en een nieuwe bestuurskamer.

Opdrachtgever: Gemeente Hof van Twente
Architect:
Plaats: Diepenheim
Bouwtijd: februari – november 2012