Project omschrijving

Nieuwbouw bedrijfspand met kantoor Lienesch, Haaksbergen

In opdracht van Lienco B.V. heeft Haafkes de bouw van het bedrijfspand Lienesch in Haaksbergen gerealiseerd. Lienesch is een bedrijf dat zonwerende raamdecoraties ontwikkelt, produceert en verkoopt. De nieuwbouw bestaat uit een bedrijfshal (circa 4.000 m2) met kantoor (circa 800 m2)en is ontworpen door Leferink Architecten. BBD Bouwmanagement was betrokken als projectmanager.
De grootste uitdaging bij dit project lag in het feit dat er 24 weken beschikbaar waren vanaf start bouw tot oplevering, oftewel een bouwtijd van slechts 120 dagen. De bedrijfshal stond binnen no-time en het kantoor volgde vlot. Na het aanbrengen van de dakbedekking zijn we gelijk gestart met de afbouw. Daarbij volgden de verschillende afbouwdisciplines elkaar kort op, maar was er respect voor elkaars werk en de sfeer was goed. We zijn er trots op dat we samen met onze nevenaannemer, onderaannemers en leveranciers het gebouw zo snel hebben kunnen realiseren.

Op 14 oktober 2011 is het gebouw opgeleverd. De opdrachtgever was zeer tevreden over de werkzaamheden van de betrokken partijen. “Alle gemaakte afspraken werden perfect nagekomen”, aldus R.F.J. de Lange van Lienesch B.V.

Opdrachtgever: Lienco B.V. te Delden
Architect: Lienesch B.V. te Haaksbergen
Plaats: Haaksbergen
Bouwtijd: mei 2011 – oktober 2011