Project omschrijving

Bedrijfsverzamelgebouw Oosterveld, Hengelo

Rond 20 augustus 2010 is gestart met de bouw van het bedrijfsverzamelgebouw op het nieuwe bedrijventerrein Oosterveld. Ondanks de moeilijk tijd waarin de economie verkeerde, zijn er toch meerdere bedrijfsunits verkocht, waardoor de start van het verzamelgebouw een feit was.

Er werd een donatie beschikbaar gesteld aan Stichting wijkraad Hasseler Es, als bijdrage voor het aanbrengen van groenvoorzieningen op het bedrijventerrein. Op 31 mei 2011 heeft de feestelijke oplevering plaatsgevonden van het bedrijfsverzamelgebouw Oosterveld. De sleutel werd overhandigd aan de heer M. Snoek en de heer W. Molenbroek.

Indelingsmogelijkheden
Het gebouw telt negentien bedrijfsunits met een oppervlakte variërend van 120 m² over één bouwlaag, tot 130 m² verdeeld over twee bouwlagen. Met name voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bieden de units qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. De units kunnen eveneens gekoppeld worden of er kan een verdiepingsvloer worden aangebracht. De units worden zowel te koop als te huur aangeboden.

De indelingsmogelijkheden van de bedrijfsunits zijn divers. Naar wens kunnen er werkruimtes, toiletten en een pantry worden aangebracht. Tevens zijn de units onderling makkelijk te koppelen. Hiermee sluiten ze aan bij de vraag naar flexibele, kleinschalige bedrijfsruimte.

Bereikbaarheid
De keuze voor het nieuwe bedrijventerrein ‘t Oosterveld biedt de garantie voor een uitstekende bereikbaarheid. Het ligt vrijwel direct aan de afslag “Hengelo Noord” (afslag 31) van de rijksweg A1 met aansluiting op de rijksweg A35, tussen de snelweg en de doorgangsroute Oldenzaalsestraat.