Eindelijk mochten we weer! Gezellig samenzijn, de barbecue aan en de jubilarissen werden in het welverdiende (herfst)zonnetje gezet. Ook zijn er in de afgelopen twee jaren veel nieuwe leerlingen, stagiaires en medewerkers aangesloten bij het Haafkes-team, waar we erg blij mee zijn. Voor hen was het de eerste bijeenkomst met alle collega’s bij elkaar.

De gezellige namiddag begon met een presentatie van directeur Lucas Haafkes, die alle medewerkers, speciaal genodigden met hun families, alle leerlingen, inleners en oud-collega’s een warm welkom heette. Er werd stilgestaan bij alle hoogtepunten in 2020/2021 en de mooie lijst met recente en lopende projecten werd doorlopen. Iets om trots op te zijn!

Gepensioneerden en jubilarissen
We hadden heel wat jubilarissen in te halen. Maar ook hebben we van een aantal collega’s afscheid genomen, die nu volop aan het genieten zijn van hun welverdiende pensioen. Wat meteen opvalt in het rijtje, zijn de lange dienstverbanden. Dat betekent wederzijds vertrouwen. Heel waardevol.

De volgende collega’s werden in het zonnetje gezet:
Jan Poelert geniet van zijn pensioen en is 48 jaar in dienst geweest bij Haafkes in Deventer.
– Georg Olthof geniet van zijn pensioen en is 25 jaar in dienst geweest bij Haafkes in Goor.
– Reint Bieleman geniet van zijn pensioen en is 44 jaar in dienst geweest bij Haafkes in Deventer.
– Eddy Wiggers geniet van zijn pensioen en is bijna 45 jaar in dienst geweest bij Haafkes in Deventer.
– Johan Kloosterboer geniet van zijn pensioen en is bijna 47 jaar in dienst geweest bij Haafkes in Deventer.

– Peter Meier, begonnen als stagiair en vorig jaar, na 12,5 jaar in dienst, doorgegroeid naar projectcoördinator in Goor.
– Peter Meerman, voormalig directeur van Haafkes in Deventer was vorig jaar 12,5 jaar in dienst.
– Jan Verschoor, onze controller en leidinggevende van de administratie, was vorig jaar 12,5 jaar in dienst en werkzaam bij onze vestiging in Goor.
– Wim Bouwhuis, bekend als belangstellende collega en calculator in Goor, was vorig jaar 25 jaar in dienst.
– Oebele Veenstra, de vakman en tevens bekend gezicht bij onze opdrachtgever ZGT, was vorig jaar 40 jaar in trouwe dienst van Haafkes in Goor.
– Els Kosterbok, met haar ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit en zeer betrokken collega is dit jaar 40 jaar in dienst van Haafkes in Goor.

De barbecue ging aan en het bleef nog lang gezellig…  Op naar de volgende bijeenkomst, de kerstborrel!