Bij Haafkes Veldwachter kregen we maandag een gouden enveloppe overhandigd. Wat blijkt? We zijn genomineerd voor de ondernemingsverkiezing van Deventer Martplein in de categorie Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Een hele eer!

Een terechte nominatie, want Peter Meerman, directeur Haafkes Veldwachter is dagelijks bezig met het maatschappeljjk betrokken zijn van de onderneming: “Zo ben ik onder andere actief bij Bouwend Nederland, de TechniCampus, PlatformTechniek Salland en de Deventer Kring van Werkgevers. Ik heb iets met mensen en organisaties die hulp nodig hebben. Een goed voorbeeld is de Beursvloer Deventer. Het is een beurs waarbij bedrijven en hulpvragende instanties elkaar opzoeken. De bedrijven stellen overgebleven materiaal, kennis en kunde beschikbaar. Een belangrijk initiatief, want Deventer telt maar liefst 1400 vrijwilligersorganisaties met 30.000 vrijwilligers die allemaal hulp nodig hebben.”

Op dit moment zijn er 10 onderneming geselecteerd die door zijn naar de tweede ronde. Uit deze ronde blijft een top 3 over. De winnaar wordt op 16 november bekend gemaakt tijdens Deventer Marktplein in het Go Ahead Eagles stadion.

Wij bedanken de jury voor deze nominatie!