Conceptbouw voor gymzalen en sporthallen (HFC)

Met HFC biedt Haafkes duurzame en voordelige conceptbouw voor sportaccommodaties zoals gymzalen, sporthallen en sportzalen.

Conceptbouw wordt steeds vaker gekozen voor gymzalen en sporthallen. Het gebruik van gymzalen en sporthallen is de afgelopen decennia enorm veranderd. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en sportaccommodaties krijgen tegenwoordig ook vaak een tijdelijk karakter. Veel accommodaties voldoen bovendien niet langer aan de wensen en eisen van de moderne sporter. Er moet dus wat gebeuren. Elke gemeente kan opnieuw het wiel uitvinden, een uitgebreid traject aangaan met het uitwerken van een bestek en tekeningen én het uitschrijven van een aanbesteding. Eén ding is zeker: dat kost veel tijd, overhead en geld.
Dat kan anders!

Duurzame conceptbouw voor gymzalen en sporthallen met Haafkes Fit Concept
Haafkes Fit Concept - duurzame conceptbouw voor gymzalen en sporthallen

Haafkes Fit Concept – conceptbouw voor gymzalen en sportzalen

Conceptbouw voor gymzalen en sporthallen, maar dan wel zeer efficiënt en duurzaam. Vanuit die nuchtere Twentse gedachte hebben wij het Haafkes Fit Concept ontwikkeld. Met een uitgekiend bouwproces en doordachte basismodellen bieden wij u een sportaccommodatie die klaar is om gebouwd te worden. Met de uitgebreide optielijst stelt u deze helemaal naar eigen wens samen op het gebied van uitstraling, indeling en inrichting. Kortom: een maatwerkproduct, met de prijs van een vast concept.

Turn-key conceptbouw

Wij stellen uw gymzaal of sporthal in nauw overleg met u samen. Zo weet u zeker dat uw sportaccommodatie voldoet. Wij voeren de opdracht uit in bouwteamverband en leveren uw gymzaal of sporthal turn-key op. De complete verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de realisatie ligt bij Haafkes. Daarbij hoort ook het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Tijdens het ontwerp- en bouwproces vinden we transparantie erg belangrijk. Zo weet u als opdrachtgever precies waar u aan toe bent. In 8 tot 10 maanden is uw gymzaal of sporthal klaar voor gebruik.

Circulair en duurzaamheid

Ons concept voldoet aan de BENG-normen, is optimaal geïsoleerd, all-electric en vrijwel volledig her- en demontabel. Bovendien maken we gebruik van onderhoudsarme en duurzame materialen. Haafkes Fit Concept – duurzame conceptbouw voor gymzalen en sporthallen.

Scherpe prijs

Met het Haafkes Fit Concept kunnen wij uw sport- of gymzaal realiseren voor een prijs die 15 tot 20 procent lager ligt dan gebruikelijk. Hoe dat komt? Onder andere door optimale efficiëntie: er gaan namelijk geen onnodige tijd en kosten verloren aan onderzoek, advies en overleg.

Projectvoorbeeld

Nieuwbouw turnhal, Heerenveen.

Nieuwbouw turnhal Heerenveen, Duurzaam en circulair

Gratis quickscan

Met een vrijblijvende en gratis quickscan stellen we samen vast aan welke eisen uw gym- of sportzaal moet voldoen. Op basis daarvan ontvangt u van ons binnen twee weken een raming van de totale kosten en doorlooptijd. Daar kunt u concreet mee verder!

Wilt u weten wat de mogelijkheden van het Haafkes Fit Concept voor u zijn? Neem contact op met Peter Meier.

Daag ons uit!

Wilt u meer weten?
Wij begrijpen dat u wellicht meer vragen hierover heeft. Bel of mail gerust even!

Conceptbouw gymzalen - Tim Haafkes


Tim Haafkes

Bel: 06 83 57 79 19
of stuur een e-mail

Conceptbouw gymzalen - Peter Meier


Peter Meier

Bel: 06 18 41 66 53
of stuur een e-mail