Project omschrijving

Renovatieproject Bouw van Jou, Deventer

Bouw van Jou is een uniek renovatieconcept ontwikkeld door Woonbedrijf Ieder1. Het idee was kansen te creëren voor starters en de wijk Keizerslanden attractiever te maken. 34 woningen werden volledig gerenoveerd en verduurzaamd.

Haafkes Veldwachter heeft de buitenschil van de woningen gerenoveerd en de kopers konden zelf de binnenkant van hun kluswoning aanpakken. Wij introduceerden een menukaart voor dit project, om ruim veertig opties aan de binnenkant te visualiseren. Kopers konden deze opties zelf uitvoeren, met een beetje hulp van Haafkes Veldwachter of helemaal door ons laten uitvoeren. Dit werkte fantastisch. Elke vrijdagmiddag was er een klusadviseur van Haafkes Veldwachter aanwezig, een gepensioneerde timmerman, die de mensen hielp en adviseerde. Er waren 34 woningen beschikbaar en er waren meer dan 300 belangstellenden.

Geweldig om aan zo’n geslaagd project mee te hebben gewerkt. Niet alleen gezien de supersnelle verkoop met zeer tevreden kopers maar ook gezien renovatieprijs die het project won. De prestigieuze Gulden Feniks!

Klik hier voor het artikel van de Gulden Feniks 2016

Opdrachtgever: Woonbedrijf Ieder1
Architect: OpZoom Architecten, Johan Blokland
Plaats: Deventer
Bouwtijd: 1 jaar