Haafkes bouwt aan jouw toekomst!

Haafkes is een modern familiebedrijf en bouwt met meer dan 90 vakmensen aan mooie afwisselende projecten in de regio. Wij bieden jou een toekomst in de bouw, waarbij persoonlijke ontwikkeling ook echt persoonlijk is.

Vacatures bekijken
Stageinformatie
Direct solliciteren!

Actuele vacatures

Aannemersbedrijf Haafkes investeert in haar medewerkers. Wij verwachten veel: vakkennis, professionaliteit, inzet, samenwerking met zowel de naaste collega’s als met vakmensen die bij andere bedrijven werken. Ondanks continue instroom van medewerkers is de gemiddelde duur van het dienstverband voor de metselaars, timmerlieden en de medewerkers in de werkplaatsen ruim zestien jaar! Vakmanschap in huis. Daar zijn wij trots op.

Vacature Werkvoorbereider | Haafkes, Deventer

 Bekijk de vacature Werkvoorbereider

Vacature HR-adviseur | Haafkes, Goor

 Bekijk de vacature HR-adviseur

Vacature Timmerman | Haafkes, Goor

 Bekijk de vacature timmerman

Vacature Werkvoorbereider | Haafkes, Goor

 Bekijk de vacature werkvoorbereider

FAQ items aan het laden...

Waarom werken bij Haafkes?

Veel uitdagende unieke (utilitaire) projecten
Haafkes legt haar focus op bijzondere uitdagende projecten met een hoge moeilijkheidsgraad, waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve technieken. Onze focus ligt niet op seriematige (woning)bouw. Bekijk onze mooie projecten
Jouw dag is elke dag anders!

Weinig reistijd

Regionaal georiënteerd
+/- 80% van de opdrachten wordt binnen een straal van 50 km uitgevoerd en dat voorkomt lange reistijden. Zo ben je niet uren onderweg, dus is er meer tijd om plezierig je vak uit te oefenen.
Op tijd thuis voor het eten… en op tijd op de voetbaltraining!

Sociale werkgever

Meer dan BBQ’s, Bloemen en Bier: Oprechte interesse
Er is bij Haafkes veel aandacht op gebied van stresspreventie, gezonde levensstijl en persoonlijke ontwikkeling. Er worden activiteiten aangeboden op het gebied van ergonomie, duurzame inzetbaarheid en veiligheid. Daarnaast is er aandacht voor de balans tussen werk en privé.
Jij maakt deel uit van de ‘Haafkes-familie’!

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons maatwerk
Haafkes biedt naast interne- en externe opleidingen ook persoonlijke begeleiding op het gebied van doorontwikkeling en groei van werknemers. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers in goede gezondheid doen wat ze graag willen doen.
Wij bouwen aan jouw toekomst!

Stages en leer-/werkenplekken

Stages (HBO)

Wij bieden een leuke en leerzame stage aan in een jong enthousiast team van werkvoorbereiders op onze afdeling utiliteitsbouw.

Samen met je stagebegeleider (collega werkvoorbereider) en projectleider doe je de voorbereiding van uitdagende projecten en breng je de risico’s, kansen en bijzonderheden in kaart. Hierbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve technieken, zoals BIM. De projecten zijn zeer uiteenlopend; van sportaccommodaties tot fabrieken en appartementencomplexen. De standplaats is in Goor en het is bereikbaar met het openbaar vervoer.

Leer-/werkplekken (MBO)

Wij bouwen (ook) aan mensen. Bij Haafkes worden leerlingen aangetrokken en opgeleid door acht gekwalificeerde leermeesters. En dat doen ze goed: diverse keren werd Haafkes genomineerd als beste leerlingbouwplaatsproject in de regio Noordoost-Nederland.

Als timmerman of metselaar in opleiding werk je vier dagen op de bouw en ga je één dag per week naar school om de theorie onder de knie te krijgen. En als de leerlingen het goed doen, dan nemen we ze na diplomering graag in dienst!

Vanzelfsprekend hebben wij stageplaatsen voor leerlingen die volledig dagonderwijs volgen.

Wij willen je graag ontmoeten!

Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd in een leuke baan, stuur dan je cv en je motivatie naar ons op. Natuurlijk behandelen wij alle sollicitaties vertrouwelijk. Heb je eerst nog wat vragen, dan kan je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Open sollicitaties
Staat jouw vacature er niet bij? Geen probleem. Open sollicitaties zijn altijd welkom. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s.

Vacatures bekijken

Onderneem actie!

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Leuk! Kom dan vrijblijvend langs voor een bak koffie. Lianne ten Dolle, onze hr-adviseur, wil graag kennis met je maken.

Telefoon: 0547-285000
E-mail: werkenbij@haafkes.nl

Direct solliciteren!
Download onze folder

Jouw collega’s

Harold Roscher
Harold RoscherProjectbegeleider
Op mijn 16e begon ik als leerling timmerman bij Haafkes. Ik heb de kans gekregen om me verder te ontwikkelen tot projectbegeleider van de afdeling verbouw, onderhoud en service. In mijn huidige functie maak ik nog dagelijks gebruik van deze kennis en ervaring en sta ik bekend om mijn heldere en concrete communicatie.
Engbert-Jan Bloemberg
Engbert-Jan BloembergTimmerman
Als timmerman bij de verbouw, onderhoud- en serviceafdeling, heb ik te maken met veel verschillende klanten en projecten. Mijn werk is dus nooit saai. Dienstbaar zijn is voor mij het allerbelangrijkste, alles draait om het ontzorgen van de klant.
Harry Bomers
Harry BomersUitvoerder
Als uitvoerder heb ik de leiding op de bouwplaats. Elke ochtend neem ik samen met alle medewerkers, onderaannemers en leveranciers de Lean-planning door. Iedereen weet dan precies wat er die dag moet gebeuren. Het is fantastisch om met zoveel verschillende mensen een bouw te maken.
Wouter Pluimers
Wouter PluimersVoorman
Als voorman heb ik de taak om zorg te dragen voor correcte en tijdige uitvoering van het werk op de bouw. Omdat ik zelf ook meewerk, kan ik risico’s tijdig signaleren en beheersen. Ik zorg voor een aangename en pro-actieve werksfeer op de bouwplaats.