Van de 23 te bouwen woningen voor Knarrenhof in Zeewolde worden er 7 woningen gerealiseerd door Woonpalet. Donderdag 17 juni werden de handtekeningen gezet en gingen Gerard van Nieuwenhuizen (projectleider Vastgoed Woonpalet), Carolien van Rijen (directeur-bestuurder Woonpalet), Krijn Naeff (projectleider Haafkes) en Manon Overdijk (projectmanager en MT-lid Knarrenhof) gezamenlijk op de foto.

Met het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst voor het realiseren van een Knarrenhof in Zeewolde, zetten Woonpalet, Knarrenhof en Aannemersbedrijf Haafkes de laatste formele stap in het ontwikkelproces van dit bijzondere project. De volgende stap is de schop in de grond. Naar verwachting start de bouw, bestaande uit 7 sociale huurwoningen van Woonpalet en 16 koopwoningen, in het vierde kwartaal van 2021. Als de bouw voorspoedig verloopt, kan er in de herfst van 2022 opgeleverd worden.

De woningcorporatie van Zeewolde is blij in het unieke project te kunnen participeren. Het gaat erom dat er levensloopbestendige woningen nodig zijn, waarin mensen kunnen leven én oud kunnen worden”, zegt Carolien van Rijen, directeur-bestuurder Woonpalet.

Lees hier het persbericht van Woonpalet en Knarrenhof en bekijk hier het interview van omroep Zeewolde.