Voor Greyhamer & Company zijn we 8 maart gestart met de transformatie van voormalige winkelpanden naar appartementen Brinkhof aan de Brinklaan/Nieuwstraat in Apeldoorn.

Onze opdracht bestaat uit het slopen van de gevels op de begane grond aan de straatkant en op het binnenterrein en het vervangen door nieuwe HSB-wanden met houten gevelpuien. Vervolgens wordt de afwerking van de gevels uitgevoerd in Trespa gevelstroken. Op de verdiepingen 1, 2, 4 en 5 bevinden zich 65 bestaande, bewoonde appartementen. Op de 3e en 6e verdieping worden op de gehele verdieping nieuwe appartementen gerealiseerd. De opdrachtgever voert zelf het binnenwerk uit, maar wij gaan de diverse gevelkozijnen vervangen. Op de 1e, 2e, 3e en gehele 6e verdieping realiseren we nieuwe balustrades aan de zijde Brinklaan/Nieuwstraat. De balustrades worden ook voorzien van Trespa gevelstroken, dezelfde als op de begane grond.

Samen met het team van Greyhamer & Company maken we er fijne woonruimten van en proberen we overlast voor de huidige bewoners zoveel mogelijk te voorkomen.