Oud-directeur Frans Haafkes overleden

Verdrietig om het gemis, maar ook heel dankbaar voor alles wat hij voor ons bedrijf heeft betekend, gedenken wij onze oud-directeur

Frans Haafkes

vader van onze directeur Fons Haafkes

Tot eind 1994 was Frans als directeur actief bij Haafkes. Vanaf de jaren ’50 tot en met 1993 hebben Frans, Harry en Bennie (de vader van Lucas) het bedrijf laten groeien tot een bouwbedrijf met een goede naam in Oost-Nederland.

Zo lang hij kon, kwam Frans nog regelmatig naar kantoor in Goor; een statige man waar iedereen respect voor had. In zijn vrije tijd was hij vaak te vinden in de natuur. Frans was een sterke persoonlijkheid met mooie verhalen over het bedrijf en de jacht.

De korte bezoekjes van Frans aan het bedrijf missen we al sinds begin 2020 en wij vinden het ontzettend jammer dat hij het 100-jarig bedrijfsjubileum in 2026 niet meer mee kan maken.

Onze gedachten gaan uit naar zijn kinderen Fons, Paulien en Michel en hun partners en kinderen en allen die hem moeten missen. Wij wensen hen bijzonder veel sterkte toe om dit grote verlies te kunnen dragen.

Namens het managementteam en (oud-)medewerkers,

Aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen, Goor

Aannemersbedrijf Haafkes Deventer, Deventer