Aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen B.V. heeft de aanbesteding voor de verdere uitwerking, voorbereiding en bouw van sport- en onderwijscomplex ’t Wooldrik gewonnen. Gemeente Borne verstrekt een opdracht die is gefaseerd in projectdelen en bouwfasen.

Plan
De opdracht bestaat uit het verder uitwerken en uitvoeren van de renovatie en verduurzaming van de te behouden delen van ’t Wooldrik. Als alles volgens planning verloopt, kan Haafkes hiermee in het voorjaar van 2020 starten. Project ‘t Wooldrik omvat de (ver)nieuwbouw van het zwembad, sporthallen, Sportcafe, beachvelden, onderwijs, kinderopvang en een Multifunctioneel Beweegpark.

Over de nieuwbouw van het sport- en onderwijscomplex zal de raad naar verwachting in de tweede helft van het nieuwe jaar (2020) een besluit nemen. Indien de raad positief besluit, zal Haafkes ook de nieuwbouw van het sport- en onderwijscomplex op zich nemen.

Aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen B.V. voert de werkzaamheden uit in samenwerking met een aantal andere partijen, zoals Heijmans en Installatiebedrijf Van Dorp.

Ambitie
De ambitie is dat Sportpark ‘t Wooldrik méér is dan alleen een sportpark, het is een plek voor sport, beweging, verbinding, ontmoeting en participatie!