Project omschrijving

Verbouwing Flora Apotheek, Deventer

Voor de Flora Apotheek in Colmschate heeft Haafkes Veldwachter de verbouwing van de begane grond onder het appartementencomplex aan het Koggeschip te Colmschate opgeleverd.

Nieuwe locatie
De Flora apotheek was gevestigd in het winkelcentrum Flora in Colmschate. In de jaren ’80 hebben wij deze apotheek geheel nieuw gebouwd en heeft Haafkes Veldwachter diverse verbouwingen uitgevoerd . De ruimte in het winkelcentrum was te klein geworden en de apotheek is dus reeds verhuisd naar het pand aan het Koggeschip in Colmschate. De nieuwe apotheek heeft een oppervlak van ca. 500 m². Het was één grote ruimte zonder binnenwanden en plafonds. Deze ruimte is geheel opnieuw ingericht en afgewerkt.

Werkzaamheden verbouwing
In de nieuwe vestiging hebben wij de zwaar beschadigde dekvloeren hersteld en geëgaliseerd, de bestaande wanden gladgemaakt en voorzien van scandoek, nieuwe binnenwanden geplaatst, een toiletgroep aangebracht, een nieuwe toegangspui geplaatst met automatische schuifdeuren, diverse aftimmeringen aangebracht en nieuwe systeemplafonds aangebracht. Er zijn glazen binnenwanden aangebracht en er is een nieuwe pvc vloer gelegd.

Opdrachtgever: Flora Apotheek
Architect: n.v.t.
Plaats: Deventer
Bouwtijd:  augustus 2017 – november 2017