Unieke constructies met half transparant textiel membraan

Innovatief concept

Veel sport- en speelvelden liggen buiten, blootgesteld aan de weersomstandigheden die het gebruik vaak sterk reduceren. Haafkes bouwt unieke constructies voor sport- en recreatieve accommodaties in heel Nederland, voor iedere functie een eigen oplossing. Deze sportoplossingen bestaan uit een relatief lichte constructie met daarover een half-transparant dak en wand gemaakt van een zogenaamd ‘textiele membraan’. De constructie is van duurzaam hout, maar is ook mogelijk in staal.

Voor dit concept werken wij samen met SMC2. Dankzij de drijvende krachten achter het ontwerp van deze constructies (architectuur, innovatie en milieubehoud), heeft SMC2 tal van overkappingen en hallen mogen bouwen. Voor uitgebreide informatie over technologieën, materialen en gerealiseerde projecten, klik hier om doorverwezen te worden naar de website van SMC2.

Gesloten hallen

De gesloten hallen bieden optimaal spelcomfort in een natuurlijk verlichte zaal, zonder echo met een aangename temperatuur. Deze bouwwerken die afgedekt zijn met een transparant membraan zijn modulair van 50 tot 15.000 m². Elke sport zijn eigen oplossing.

Overkappingen

De overkappingen bieden een oplossing voor uw speelvelden, zonder de gebruikers af te sluiten van de buitenlucht. De constructie en transparante afdekking zijn modulair van 50 tot zelfs meer dan 10.000 m² en kunnen aangepast worden naar alle sport- en recreatieactiviteiten.

Toepassingen:
Gymzalen, tennisbanen, skatebanen, ijshockey, stadions etc. Voor alle dynamische sporten.

Toepassingen:
Overkapping voor scholen en (bestaande) speelvelden, multisportvelden en sportruimtes in de openlucht, zoals tennisbanen, voetbalvelden, skatebanen etc.

 

Wilt u meer weten?
Wij begrijpen dat u wellicht meer vragen hierover heeft. Bel of mail gerust even!


Peter Meerman

Bel: 06-51619384
of stuur een e-mail


Fons Haafkes

Bel: 06-53678177
of stuur een e-mail