Loading...

Werken bij Haafkes

//Werken bij Haafkes
Werken bij Haafkes2019-07-04T20:41:35+02:00

Werken bij Haafkes

Aannemersbedrijf Haafkes investeert in haar medewerkers. Wij verwachten veel: vakkennis, professionaliteit, inzet, samenwerking met zowel de naaste collega’s als met vakmensen die bij andere bedrijven werken. Ondanks continue instroom van medewerkers is de gemiddelde duur van het dienstverband voor de metselaars, timmerlieden en de medewerkers in de werkplaatsen ruim zestien jaar! Vakmanschap in huis. Daar zijn wij trots op.

Vacatures

“Ik ben de rechterhand van Fons en Lucas, maar eigenlijk ben ik er voor iedereen.” Lees meer

Uitvoerder | Haafkes, Goor

 Download PDF Vacature Uitvoerder, Haafkes

Werkplaatstimmerman | Haafkes Veldwachter, Deventer

 Download PDF Vacature Werkplaatstimmerman, Haafkes Veldwachter

Ervaren werkvoorbereider | Haafkes, Goor

 Download PDF Vacature Ervaren werkvoorbereider, Haafkes

Timmerman 1 | Haafkes, Goor

 Download PDF Vacature Timmerman 1, Haafkes

Timmerman 1 | Haafkes Veldwachter, Deventer

 Download PDF Vacature Timmerman 1, Haafkes Veldwachter

Stagiair(e) werkvoorbereiding | Haafkes, Goor

 Download PDF Vacature Stagiair(e) werkvoorbereiding, Haafkes

Leerbedrijf

Wij bouwen (ook) aan mensen. Bij Haafkes worden leerlingen aangetrokken en opgeleid door acht gekwalificeerde leermeesters. En dat doen ze goed: diverse keren werd Haafkes genomineerd als beste leerlingbouwplaatsproject in de regio Noordoost-Nederland.

Als timmerman of metselaar in opleiding werk je vier dagen op de bouw en ga je één dag per week naar school om de theorie onder de knie te krijgen. En als de leerlingen het goed doen, dan nemen we ze na diplomering graag in dienst!

Stages

Vanzelfsprekend hebben wij stageplaatsen voor leerlingen die volledig dagonderwijs volgen.

Ben je ondernemend en leergierig en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage bij een innovatief bouwbedrijf? Er zijn mogelijkheden op diverse afdelingen! Neem contact op met Mireille Wiggers via 0547 285000 of stuur je cv en korte motivatie naar m.wiggers@haafkes.nl.

Eigen medewerkers

Elke bouwplaatsmedewerker van Haafkes mag twee scholingsdagen per jaar volgen. Vereist is dat het meerwaarde aan hun werk geeft. ‘Maatvoering moderne instrumenten’, is een geliefde cursus. ‘Leermeester’ wordt regelmatig aangevraagd, andere collega’s volgen de EHBO/BHV-cursus. Tijdens de jaarlijkse doelstellingengesprekken wordt geïnventariseerd welke cursus of opleiding onze medewerkers willen volgen. Natuurlijk komt het ook voor dat wij als werkgever vragen of een medewerker een bepaalde cursus of opleiding wil volgen. Omdat wij graag willen dat ze zich blijven ontwikkelen, plezier in hun werk houden en gemotiveerd blijven.