Van huis tot thuis!

Heb ik een bouwvergunning nodig? Zijn mijn plannen realistisch? Hoe blijf ik binnen het budget? Hoe lang duurt de (ver)bouw? Hoe kan ik de nieuwe ruimte optimaal benutten en hoe richt ik die in? Hoe stem ik mijn interieur er op af? Welke sfeer wil ik creëren?

Allemaal vragen die opkomen bij de (ver)bouw van uw woning. Dat is niet meer dan logisch. Het is tenslotte de ruimte om in te ontspannen, of de ruimte die juist moet inspireren. Of het nu om een werkruimte of woning gaat; elk pand heeft zijn geschiedenis en een eigen verhaal. Dat maakt een verbouwing bijzonder voor onze opdrachtgevers, maar ook voor ons!

Planning

De voorbereiding start direct na de gunning met het overleg met de kopers en het actualiseren van de tekeningen. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom ligt de basis van een voorspoedig verloop van het werk in een strakke planning van zowel de voorbereidings- als de uitvoeringsfase. Indien gewenst, wordt er door Haafkes een gegevensbehoefteschema opgesteld met daarop diverse data waarop de gevraagde gegevens gereed en goedgekeurd dienen te zijn en te zijn overlegd, zodat de uitvoering volgens de planning kan plaatsvinden.

Duurzaamheid

Haafkes is van mening dat het milieu zoveel mogelijk ontzien moet worden bij het bouwen. Duurzaam bouwen, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het realiseren van verantwoorde producten zijn voor ons niet alleen modewoorden; maar wij geven daar ook op alle mogelijke manieren uitdrukking aan. Haafkes is FSC® gecertificeerd (FSC-C134748) en heeft ervaring met BREEAM gecertificeerde bouwprojecten.

Kwaliteitsstandaarden en garanties

Wij werken volgens de richtlijnen van het kwaliteitssysteem ISO 9001/2000, welke bij alle medewerkers bekend zijn. Deze werkwijze loopt als een rode draad door het voorbereidings- en uitvoeringsproces heen, waarbij continu het belang van de opdrachtgever voorop staat.

Haafkes is aangesloten bij BouwGarant, het grootste keurmerk in de bouw. De stichting BouwGarant is in 1995 opgericht om particulieren zekerheid en vertrouwen te bieden bij het inschakelen van een aannemer. Daarnaast fungeert BouwGarant als onafhankelijke geschillencommissie. Aannemersbedrijf Haafkes voldoet al sinds de oprichting van deze stichting aan de genoemde eisen. Voor u betekent dit dat u de VerBOUWgarantie kunt afsluiten wanneer u ons opdracht geeft. Deze garantie beschermt u tegen onverwachte gebreken en financiële risico´s van de bouw of verbouwing. Voor meer informatie, klik hier.

Offerte aanvragen?

Maak een afspraak en kom gerust eens bij ons langs. Wij nemen graag de tijd voor een eerlijk advies. Ook nemen wij offerteaanvragen graag zo volledig mogelijk in behandeling, zodat alles vanaf het eerste moment duidelijk is. Klik hier voor onze contactgegevens.

Gerelateerde Projecten