Haafkes Fit concept

Uw nieuwe gym- of sportzaal: wij hebben hem al ontwikkeld

Het gebruik van gym- en sportzalen is de afgelopen decennia enorm veranderd. Veel sportaccommodaties hebben een nieuw multifunctioneel karakter gekregen. Bovendien voldoen ze niet langer aan de eisen en wensen van de moderne sporters. Daar komt bij dat sommige gym- en sportzalen op de verkeerde plek staan.

Elke gemeente kan opnieuw het wiel uitvinden, een uitgebreid traject aangaan met het uitwerken van een bestek en tekeningen én het uitschrijven van een aanbesteding. Dat kost veel tijd, overhead en geld. Wij pakken dit anders aan!


Dezelfde basis met een inrichting op maat

Vanuit een nuchtere Twentse gedachte hebben wij het Haafkes Fit Concept ontwikkeld. Een voordelige en hoogwaardige maatwerk gym- of sportzaal, die voldoet aan alle normen en sporttechnische eisen. Deze komen voort uit de sporten die in de gym- of sportzaal worden beoefend.

Met een uitgekiend bouwproces en doordachte basismodellen bieden wij u een sportaccommodatie die klaar is om gebouwd te worden. Met de uitgebreide optielijst stelt u deze helemaal naar eigen wens samen op het gebied van uitstraling, indeling en inrichting. Kortom: een maatwerkproduct, met de prijs van een vast concept.

Wij stellen uw gym- of sportzaal in nauw overleg met u en de gebruikers, de sporters, samen. Daarbij gebruiken wij een actuele database met de (wedstrijd)eisen van meer dan tachtig sportbonden en onderwijsinstellingen. Zo weet u zeker dat uw sportaccommodatie voldoet. Wij voeren de opdracht uit in bouwteamverband en leveren uw gym- of sportzaal turn-key op. De complete verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de realisatie ligt bij Haafkes. Daarbij hoort ook het verkrijgen van de benodigde vergunningen.  Na gemiddeld zes maanden is uw gym- of sportzaal klaar voor gebruik.


Circulariteit en duurzaamheid
Renovatie of toch nieuwbouw? Soms is renovatie een optie, en ook dat pakt Haafkes graag voor u op. In veel gevallen blijkt nieuwbouw op de lange termijn toch aantrekkelijker. Het vergt een iets grotere investering dan renovatie, maar deze verdient zich door de extreem lage exploitatiekosten vanzelf weer terug. Ons concept voldoet aan de BENG-normen, is optimaal geïsoleerd, all-electric en vrijwel volledig her- en demontabel. Bovendien maken we gebruik van onderhoudsarme en duurzame materialen.

Kosten- en tijdbesparing

Door een efficiënte aanpak en geen tijd- en kostenverspilling in onderzoek, advies en overleg, kunnen wij met het Haafkes Fit Concept uw sport- of gymzaal realiseren voor een prijs die 15 tot 20 procent lager ligt dan gebruikelijk.

Gratis quickscan

Wilt u weten wat de mogelijkheden van het Haafkes Fit Concept voor u zijn? Wij maken graag vrijblijvend een gratis quickscan voor u, waarin we samen vaststellen aan welke eisen uw gym- of sporthal moet voldoen. Op basis daarvan ontvangt u binnen twee weken de raming van de totale kosten en doorlooptijd van ons.

Wilt u meer weten?
Wij begrijpen dat u wellicht meer vragen hierover heeft. Bel of mail gerust even!


Peter Meerman

Bel: 06 51 61 93 84
of stuur een e-mail


Fons Haafkes

Bel: 06 53 67 81 77
of stuur een e-mail