FAQ items aan het laden...
Home2020-07-09T12:33:04+02:00

icon-utiliteiticon-woningenicon-renovatieicon-restauratieicon-verbouwicon-onderhoudicon-service

Haafkes bouwt exclusieve en duurzame turnhal voor topsporters in Heerenveen

Onlangs heeft Haafkes, samen met Sportstad Heerenveen en vanPanhuis Installatie- techniek, de aannemersovereenkomst ondertekend van de nieuwe, exclusieve turnhal in Heerenveen. De nieuwe hal, met een oppervlakte van 1.620 m², is alleen bedoeld voor Olympische topsporters, zoals Epke Zonderland en Sanne Wevers. Zij kunnen straks nog beter en vaker trainen. Lees meer…

Sport & Recreatie

Haafkes biedt de beste maatwerkoplossing voor elke vraag op het gebied van sportaccommodaties. Hoe? Doordat wij samen met de opdrachtgever kijken naar het complete wensenpakket en hier bewust vooraf veel tijd in steken. Of het nu gaat om een sportveldoverkapping, zwembad, manege of multifunctionele sportaccommodatie: Toekomstgerichte accommodaties voor een optimale sportbeleving!

Lees Meer

Recente projecten

(Voedings)industrie

De industrie heeft alles te maken met lopende productieprocessen. Voor ons betekent dat hoge tijdsdruk en zeer krappe planningen, omdat alles zo snel mogelijk weer doorgang moet krijgen. Uiteraard hebben wij de ervaring om ook te werken waar processen gewoon doorlopen, met vaak zeer strenge eisen omtrent veiligheid en hygiëne.

Lees Meer

24/7 Servicedienst

Hoe structureel en goed een pand ook wordt onderhouden, soms ontstaan acute schades die snel verholpen moeten worden. Na een storm, een brand of een inbraak is onmiddellijk herstel essentieel. In dat geval kan een beroep worden gedaan op onze 24-uurs servicedienst: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Lees Meer

BIM

BIM is een werkmethodiek waarbij in een 3D Bouw Informatie Model (BIM) integraal wordt samengewerkt en waarin gegevens van de architect, constructeur, installateur en aannemer worden verwerkt. Gezien onze ruime ervaring met deze innovatieve werkwijze, bieden wij meerwaarde aan onze opdrachtgevers.

Lees meer
Go to Top